2023 års auktion till förmån för Stiftelsen för Malmö Konstmuseum

Image
auktion flyer 2023

Efter 2022 års succé så är det med glädje vi berättar att Stiftelsen kommer att anordna en ny auktion i samarbete med Stockholms Auktionsverk i Malmö. Auktionen kommer att erbjuda exklusiva möbler, design- och konstverk och anordnas med syftet att samla in pengar som för oss närmare ett förverkligande av ett nytt konstmuseum i Malmö. 

Vi hoppas att så många som möjligt vill engagera sig i auktionen med likväl donationer som förvärv. Vill du donera till auktionen och har konst, möbler, silver, smycken, klockor, keramik, konstglas eller liknande? Vi tar gärna emot föremål som kan värderas och säljas för minst 1500 kr. Du är välkommen till Stockholms Auktionsverk på Drottninggatan 36 i Malmö för värdering eller skicka bilder till: vardering.malmo@auktionsverket.se - märk mailet "Välgörenhet", så får du svar inom kort. Platschef Astrid-Louise Lidforsen finns att nå på 0704-384615.

Tack på förhand för ditt bidrag! 

Vi ser fram emot ännu en lyckad auktion och tillsammans arbetar vi för ett nytt och betydande Malmö Konstmuseum. För att inte missa någon ny information, glöm inte att skriva upp er på vårt nyhetsbrev längst ner på sidan.