Låt oss presentera Stiftelsens nya webbplats!

Image
Malmo konstmuseum - Samlingen

I samarbete med Odd Hill har stiftelsen de senaste månaderna arbetat på en ny, modernare webbplats som vi hoppas ska tilltala er besökare för att göra er upplevelse så bra som möjligt. 

För att fira detta erhåller alla som donerar 500 kr eller mer för Stiftelsen för Malmö Konstmuseum den unika och exklusiva boken “Malmö Konstmuseum - Samlingen/The Collection”! 

I boken presenteras Malmö Konstmuseums omfattande samling av konst, design och hantverk från 1500-talet fram till början på 2000-talet. En perfekt gåva för den konstintresserade, eller varför inte att ha framme på soffbordet som en stilren inredningsdetalj att bläddra i till kaffet?

Boken finns i begränsad upplaga och gåvan gäller därmed så långt lagret räcker. Vi kommer att höra av oss via sms kring var ni kommer att kunna hämta boken. Missa inte chansen att få hem ditt eget exemplar samtidigt som du bidrar till arbetet för ett nytt konstmuseum i Malmö!

Om ni inte vill missa kommande nyheter i Stiftelsen så glöm inte anmäla er till vårt nyhetsbrev. Nu blickar vi framåt och är förväntansfulla på en spännande vår och sommar som vi hoppas kunna dela med er!